Missie visie

Vanuit een holistische visie op welzijn en je goed voelen leerde ik bachbloesemtherapie, massagetherapie en bestudeerde ik de werking van edelstenen.

Na verschillende studies groeide de kennis en vaardigheid en ook de passie voor de vakgebieden.

Recent studeerde ik gelaatsverzorging als aanvulling op de massagetherapie. 

Iedereen heeft het recht om zich goed te voelen en om tijd voor zichzelf vrij te maken. Als werkend moeder ondervond ik dat het niet altijd even gemakkelijk was om een gezonde balans te vinden tussen werk, gezin en eigen vrije tijd. Ook zag ik vrouwen rondom me die niet alleen de zorg voor hun gezin droegen, maar ook deze voor hun ouders, grootouders of kleinkinderen. Vaak bleef tijd voor zelfzorg als laatste over.

Net aandacht hebben voor jezelf en werken aan je eigen welzijn zorgt ervoor dat je elke dag opnieuw er sterk kan staan en je goed voelt.

Hierin mijn steentje bijdragen was de aanzet voor mijn eigen praktijk die enkel toegankelijk is voor vrouwen.

De kostbare tijd die er voor jezelf overblijft als vrouw wil je kostbaar besteden. Je hebt tijd voor jezelf nodig om elke dag weer met een positieve vibe je taken te volbrengen.

Massagetherapie zorgt ervoor dat je de batterijen weer kan opladen.

Bachbloesemtherapie en chakra- en aurabalancing helpen de harmonie weer te vinden op momenten dat je uit evenwicht bent.

Mijn prioriteit is om jouw kwaliteitsvolle eigen tijd te geven om er sterk tegen aan te gaan in datgene waar jij goed in bent. Het evenwicht tussen tijd voor jezelf, werk en de zorg voor anderen is belangrijk om veerkrachtig in het leven te staan.

Daar werken we samen aan.

Karlien.