• Karlien Merckx

aangepaste website en gratis teksten


De website edelstenen-in-je-dagelijks-leven-shop.be bestaat ondertussen al een aantal jaren. In de loop van de tijd doen we aanpassingen die het voor jouw als klant gemakkelijker maken.


De indeling van de website werd vereenvoudigd waardoor het zoeken gemakkelijker wordt. Klik je op de hoofding in de menubalk dan krijg je de indeling van het thema waarop je geklikt hebt.

Ook de thema's werden ingekort.


Bij het thema 'aroma' vind je de aromatherapie producten die we standaard in ons assortiment hebben en een formulier dat je kan invullen om voor jouw persoonlijk een lotion of balsem te laten maken.


Onder het thema 'free' vind je allerlei teksten over edelstenen en mineralen die je gratis kan downloaden. De lijst wordt nog verder uitgebreid. Op deze manier wil ik je wat kennis meegeven. Met één klik op de knop heb je de tekst die je wil lezen. De teksten kan je downloaden.

Ook het invulformulier om jouw edelstenen en numerologie te laten opstellen vind je hier. Je vult je naam, geboortedatum en mailadres in en ik maak jouw persoonlijke numerologie met bijbehorende edelstenen op. Ik probeer deze steeds dezelfde dag als je aanvraag door te mailen. Daar het geen standaard document is vergt het even wat tijd om het te maken.


Speur onze online shop maar een af. Je kan onze shop in Sint- Niklaas elke vrijdag en zondagnamiddag van 13- 18 uur bezoeken. Dan kan je de edelstenen en mineralen zelf komen bekijken en vasthouden. Dat maakt het kiezen vaak gemakkelijker. Wees van harte welkom!

In Bloom Therapy: Vrouweneekhoekstraat 23 Sint- Niklaas


In Bloom Therapy

Vrouweneekhoekstraat 23 - 9100 Sint- Niklaas

Ondernemingsnummer 0502.722.195

inbloom.therapy@gmail.com

  • Facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now