• Karlien Merckx

Elke klant is mijn nummer één


Deze week ging ik voor het eerst in mijn carrière naar een vakbeurs wellness. Ik was op zoek naar twee items: een nieuwe massagetafel en een nieuwe lijn producten voor massage en gelaatsverzorging.


Mijn massagetafel is na al zijn dienstjaren nog op en top perfect. Toch wou ik eens kijken naar het huidige aanbod tafels. Na wat testen heb ik al een aardig idee van wat ik volgend jaar wens aan te kopen.


In het grote aanbod aan massage- en wellnessproducten werd ik snel betoverd door het Nederlandse cosmeticamerk Ginkel's. Van productie tot controle en verkoop, alles gebeurt bij onze noorderburen, lekker kort bij huis. Hiermee beperk je overbodige transportkosten en is de kwaliteitscontrole gegarandeerd. Bovendien was ik super betoverd door de heerlijke aroma's van de massageoliën en de kwaliteit ervan. Het nieuwe aanbod vind je terug bij 'afspraak maken'.


De goed oplettende lezer zal in de eerste paragraaf van de tekst een dienst hebben gelezen die nu nog niet in mijn aanbod zit: gelaatsverzorging. Je leest het goed: het aanbod wordt vergroot. Nu zit ik ons in opleiding. Volgend jaar kan ik jullie nog meer me- time- momenten aanbieden. Ik kijk er al naar uit!


Op de vakbeurs ben ik ook mijn neus gaan opsteken bij alle cosmeticamerken. Wat zijn dat er veel! Ik was op zoek naar een merk waarin al mijn klanten zich kunnen vinden. Toen stelde ik me de vraag: Wie zijn mijn klanten? Het antwoord was verrassend: dames in de leeftijdscategorie 20 plus tot en met 60 plus! Dat is een overbrugging van veertig jaar! Daar had ik nog niet bij stil gestaan.


Waar ik wel elke dag bij stil sta is dat jij bij mij, bij elk bezoek, nummer één bent! Je hebt tijd gemaakt in de drukke agenda om een moment van ontspanning in te plannen. Dan moet het een top moment zijn! Als ik een afspraak quality time voor mezelf maak, dan wil ik ook een klassevolle behandeling op maat krijgen. Voor minder ga ik niet, ook voor jouw! Jij bent mijn nummer één, keer op keer!