• Karlien Merckx

Fijne feesten, het was een mooi jaar


Bedankt om samen een mooi jaar te maken.

Het is telkens fijn om klanten te mogen ontvangen in onze edelsteen- en mineraalwinkel in Sint- Niklaas. We proberen telkens weer jullie te kunnen verwonderen met nieuwe stukken. Onze passie ligt in het zoeken van mooie, kwaliteitsvolle en betaalbare edelstenen, mineralen en fossielen. Dit te mogen delen met jullie allemaal is voor ons een geschenk.

Tijdens de workshops en tijdens de bezoeken in de winkel geven we graag onze kennis door. Ook dit is onze missie. Hopelijk vind ik volgend jaar weer tijd om een nieuw boek te schrijven om de kennis en passie voor het werken met edelstenen verder te delen.


De praktijk massagetherapie, bachbloesemtherapie en chakra- en aurabalancing is enkel toegankelijk voor vrouwen. Wij vrouwen hebben tal van taken te vervullen en dragen zorg voor gezin en familie. Om voor jullie een waardevolle me- time te geven werk ik graag. Als dit lukt is mijn opzet geslaagd. Het voorbije jaar hebben wij, jij en ik, daar een steentje aan bijgedragen. Jij die ruimte vond om tijd te maken voor jezelf hier in mijn praktijk. Ikzelf om jouw een moment van ontspanning te geven. Bedankt iedereen.

Om het jaar mooi af te sluiten behaalde ik dit jaar mijn diploma gelaatsverzorging. Deze service bied ik jullie dan ook graag aan om een ruimer aanbod te hebben waarin jij 'jouw momentje' kan vinden.


Geniet van de vakantieperiode en de feesten met familie en vrienden.

Mochten we elkaar niet meer zien dit jaar: Graag tot volgend jaar!

Karlien